söndag 15 januari 2012

Renoveringssmitta

Då var barnens rum inklusive sovkojan färdig - de är överlyckliga och har klättrat ut och in hela kvällen och provat lampor, inspekterat varandras sängar, dragit in böcker och legat och pratat med varandra. Så skönt att det äntligen är färdigt, det blev ett långdraget projekt, men det var det värt när barnen frivilligt tar på sig pyjamasarna halv sju och borstar tänderna på eget initiativ för att få gå och lägga sig.

Nu hade jag önskat lite lugn och ro och ordning i huset, men...
...då visar det sig att kaminen vi har beställt kommer vecka 4 och innan dess har vi tänkt fixa vardagsrummet - måla och tapetsera. Så idag firar vi att barnens rum är klart, i morgon börjar vi packa ihop nästa rum!

Det känns dock som om renovering sprider sig och smittar värre än influensan. Barnens rum blev ju så fint, då syns det att hallen och övriga sovrum är rätt slitna och när vardagsrummet också blir fixat så kommer behovet att bli ännu tydligare.
Önskar att vi kunde dra utomlands i tre veckor och komma hem till ett nyrenoverat hus eller att Johnny och Mattias helt plötsligt skulle dyka upp utanför dörren och bara fixa allt.
Trots ett helt jullovs fixande och stök så har vi ännu inte kvalificerat oss för att vara med i "Arga snickaren" - det är i och för sig ett bra betyg för äktenskapet.

Bilder från barnens rum kommer en annan dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar