söndag 16 oktober 2011

Helgfrid

Att ägna lördag kväll åt att tvätta skulle kunna vara tråkigt, trist och tyda på att man inte har något liv...
Men med en trasig tvättmaskin får man förena nytta med nöje och bjuda hem sig själv till vänner med tvättstuga. Vi tog med oss mat som tack och fick trevligt sällskap, lekkompisar till barnen samt rena kläder - det kallar jag en bra lördagkväll!

Dagen började överraskande effektivt, innan 12 hade vi städat större delen av huset samt dammsugit bilen och sanerat ett kylskåp vi fått som ska bli saft- och syltförråd samt fått barnen redo att åka.
Vi åkte till Vattholma gård som är till salu och föll pladask - så kunskap om marknadsföring och budgetar mottages tacksamt! Samt kreativa människor med lagom mängd galenskap och rätt kunskap som vill ta över tillsammans med oss.

Vid åtta-tiden ikväll kände jag; när börjar helgen? När får man softa och vila ut? Denna helg var vi i alla fall två vuxna hemma för första gången på fyra veckor, maken hade dock ryggskott! Men nu sover barnen, teet är kokat, chokladen framtagen och en romantisk komedi underhåller - helgfriden har infunnit sig två timmar innan måndagen tar vid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar